Aktiviteter

I klubben har vi grov-værksted, hobbyrum, systue, 6. kl. rum, café med spil, pool, arkademaskine og I Pads, pigerum, musikrum, PCer med internet og spilkonsoller samt en stor sal til boldspil, diskotek, film osv. Vi går i svømmehallen hver onsdag, har diskoteker, spiller banko og meget mere.               

Vi har vores egen blå minibus til rådighed og så deler vi en rød bus med Hinnerup Fritidscenter. I hver bus kan vi have 8 børn med på ture til f.eks. Bazar Vest, sejlcenter, klatrehal, bowling, motorbane osv. eller også tager vi bussen eller toget til Århus i bio eller på shoppetur osv. Busserne bruges også til indkøb, tur på genbrugspladsen, kørsel af materiel og lånes ikke ud.

I sommerperioden har vi en dag om ugen adgang til ungdomsskolens motorbane på Ølstedvej, hvor man kan køre på minicrosser, ATV, gamle personbiler og BMX-cykler. Og vi har mulighed for at tage på vores fælles sejlcenter ved Kaløvig Lystbådehavn, hvor vi kan sejle i speedbåd, gå i bolde på vandet, fiske og sejle i havkajak. Vi tager også til Hammel, hvor Ungdomsskolen råder over 2 haller med skateboardramper og klatrevægge.

Vi har et dejlig udeareal ved klubben med multibane, hængekøjer, petanque og beachvolley, mulighed for fiskeri i Rønbæksøen og klatre- og rapellingbane i træerne. En gang om måneden har vi udedag, hvor vi laver bålmad og en masse udeaktiviteter og først går ind kl. 16.30 og vi har også et udendørs naturværksted. En gang om ugen er eftermiddagsmaden over bål og gratis.