Fritidsklubben

Fritidsklubben er en del af Favrskov Ungdomsskole og er et tilbud efter skoletid for 4. - 6. klasse på især Rønbækskolen, men alle i aldersgruppen kan meldes ind, hvis de går i skole i Favrskov Kommune.

Vi er ikke et pasningstilbud, men et pædagogisk fritids- og aktivitetstilbud, hvor børn og forældre selv aftaler gå-hjem-tider osv. Vi holder også af og til lukket i ferier uden at tilbyde aktiviteter andre steder. Børnene kan komme i klubben efter skole kl. 14 og vi holder åben til kl. 17.30 alle hverdage. 

Hver dag serverer vi eftermiddagsmad. som er et let måltid, der ikke kan erstatte frokostpakken, og det koster 5 kr. pr. gang. Man betaler kun, hvis man spiser med. Vi skriver op og så bliver der ca. en gang i kvartalet sendt Jer en regning til Jeres E-box. På regningen kommer også beløb for de ting, børnene laver i de kreative værksteder samt betaling for eventuelle ture: biografture, svømmehal, bowling, Djurs sommerland, påskelejr osv. Børnene skal altså aldrig have kontanter med til mad og andre ting - kun evt. lommepenge på ture. Til ture vil der oftest komme information til Jer på mail, men vi tager også tit på spontane småture i vores minibus med tilmelding på opslagstavlen eller direkte til en medarbejder.

Kontingent pr. måned i 11 måneder (2022): 4. klasse kr. 1168, 5. klasse kr. 1012, 6. klasse kr. 889. Der er søskenderabat = 50% på den billigste plads (ungdomsklub tæller dog ikke med)